Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tekintélykövetelő HP EliteBook Folio tesztje

Ultrabook kategórián belül a HP új terméke magasra emelte a lécet. Az EliteBook Folio ergonomikus és vékony kialakítása mellé erős hardveres tulajdonságokat kapott. A prémium anyaghasználat és a letisztult forma minőségi érzést kelt, igazi vezérgép. Tulajdonságai elnyerték a tetszésemet, az erős processzor, a biztonsági funkciók tárháza és a hihetetlen hosszú üzemidő mindenki számára előnyös lehet. Villámgyorsan reagál, több programot is futtathatunk egyszerre, ráadásul könnyű és kényelmesen kialakított. Az előző tesztben bemutatott notebookhoz hasonlóan a gyártó a vállalati szektort célozta meg és ehhez rengeteg biztonsági funkcióval látta el a készüléket, többek között ujjlenyomat olvasót és intelligenskártya-olvasót is megtalálunk az EliteBook-ban. A kialakítása és a belső tulajdonságai rengeteg alternatív felhasználási területre ad lehetőséget.

Részletesebb tesztje következik egy átlagos felhasználó szemével megközelítve:

0 Tovább

A zömök HP 250 G1 notebook tesztje

A HP 250 G1 típusú notebook az üzleti élet sikereinek egyik alappillére lehet, a gyártó célközönségnek a vállalati szektort célozta meg és ebből a szempontból vizsgálva sikeresnek értékelem. A dizájn láthatóan nem volt fő szempont sokkal inkább a strapabíró és egyben kényelmes kialakítás. Nem kell szégyenkeznie tudás szempontjából sem, amire tervezték kiválóan megfelel azaz multimédiás tartalmak szerkesztésére, irodai szoftverek használatára és internetes böngészésre. Erős processzora és hosszú üzemideje alkalmassá teszi a hosszabb utazás alatti munkavégzésre a lemerülés félelme nélkül. Ajánlom azoknak akik nem egy játékgépet, hanem egy jó ár/érték arányú, könnyen hordozható és gyors reagálású hordozható számítógépet keresnek.

A következőkben bemutatom részletesebben a tulajdonságait, érthetően egy átlagos felhasználó szemével megközelítve.

0 Tovább

Kütyü tesztek

blogavatar

Újdonságok, műszaki technikák bemutatása, tesztelése. Számítástechnika, laptop, notebook, tablet, szoftver, hardver egyszóval kütyük.

Utolsó kommentek