Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Samsung Galaxy Express az elfeledett okostelefon tesztje

A napokban pár óra erejéig ki tudtam próbálni a Samsung egy kevésbé ismert modelljét az Express névre keresztelt 4.5"-os okostelefont. Ár/érték szempontjából talán kicsit túlárazott, de tudás és gyorsaság tekintetében kifejezetten jól sikerült a készülék. A kijelző gyönyörű, színdús és oldalról szinte 180 fokos betekintést biztosít a Super AMOLED technológia. A duplamagos processzora nem a legerősebb, mégis megfelelő teljesítményt nyújt, ráadásul rendelkezik LTE kapcsolódási lehetőséggel ami miatt képes a leggyorsabb mobilinternetes sebesség eléréséhez. A készülék sokaknak ismeretlen lehet, mivel nem sok reklámot kapott, pedig tulajdonságai kimagaslóak, még NFC is belekerült.

A rövid tesztelés alatt a tapasztalataim pozitívak voltak, amelyeket a következőkben részletesen ismertetek.

1 Tovább

Samsung WB150F teszt kompakt fényképezőgép

A következő tesztet új szerzeményemről, egy Samsung WB150F kompakt fényképezőgépről készítem. Az eddig megszokott módon, nem egy specifikációkkal teletűzdelt értékelés lesz olvasható, hanem egy átlagos felhasználónak jól érthető elemzés kerül publikálásra. A választásom azért esett a Samsungnak erre a már újnak nem mondható kütyüjére, mivel ár/érték arányban és tudás szempontjából a legjobbnak tűnt. Ezek a gépek (ebben az árkategóriában) nem profik, így mindig ott a lehetőség, hogy a választás rossznak bizonyul, a cikk végén kiderül megérte-e.

0 Tovább

Kütyü tesztek

blogavatar

Újdonságok, műszaki technikák bemutatása, tesztelése. Számítástechnika, laptop, notebook, tablet, szoftver, hardver egyszóval kütyük.

Utolsó kommentek