Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Viber a tökéletes kommunikációért

Egy korábbi bejegyzésben néhány alternatív megoldást mutattam be a telefonszámla csökkentése érdekében. A felsorolt között szerepelt a Viber nevű program amely a napokban fontos frissítésen esett át (melyre egyik kedves olvasónk Attila hívta fel a figyelmemet). Jelenleg még hivatalos információ nem található az új funkciókról, azért nagyjából a telepítést követően a program bemutatja a főbb változtatásokat.

Fontos újdonság, hogy tabletekre is elérhetővé vált a Viber, így a PC-s és mobilos platformokon kívül már ugyanazon fiókkal (telefonszámmal) táblagépről is tudunk telefonálni vagy rövid szöveges üzeneteket váltani, természetesen ingyenesen. A szinkronizáció az eszközök között még nem tökéletes, és jelenleg még több része angol, de a fejlesztőket ismerve, hamar javítják ezeket a részeket is.

1 Tovább

Új korszak: Windows 8.1 teszt

A Microsoft a tavaly megjelentetett Windows 8 operációs rendszerével egy teljesen új dizájn és kezelőfelületet hozott létre, szakítva ezzel a régi jól bevált kinézettel. Felemás fogadtatásban részesült, mivel rengeteg jó tulajdonsága mellé sok rosszat is kapott, mint arról a korábbi tesztemben is beszámoltam. Nem volt titok, hogy a felhasználók nehezen alkalmazkodnak az újhoz, akármennyire is a táblagépes terjeszkedés volt a fő szempont. A korábbi tesztemben is beszámoltam róla, hogy nem nyerte el a tetszésem a WIN 8, nem is a csempés elrendezés, inkább a kezelhetőség terén voltak problémáim. Múlthét óta elérhető a végleges Windows 8.1-es verziószámú frissítés, ami rengeteg javítással és új funkciókkal bővítette az alap rendszert.

Telepítettem és tesztelte, amelynek rövid összefoglalója következik:

0 Tovább

Kütyü tesztek

blogavatar

Újdonságok, műszaki technikák bemutatása, tesztelése. Számítástechnika, laptop, notebook, tablet, szoftver, hardver egyszóval kütyük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek