Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Munkára termett notebook: ASUS X502C teszt

Az ASUS X-szériás modelljei közül egy rövid tesztidőszakra a X502C-XX075H típust kaptam meg, amelynek tulajdonságai nem kimagaslóak, mégis ideális egyszerű munkafolyamatok elvégzésére. Az 1,86 kg-os tömege a hordozhatóságot segíti elő, amíg a penge vékony kialakítása a használatban nyújt nagy segítséget. Széles és fényes megjelenítésű kijelzője remekül üzemel, a szemet nem fárasztja ezért hosszabb munkavégzésre is kiválóan megfelel. Hardveres tulajdonságai nem bonyolult folyamatok elvégzésére lett kitalálva, adminisztrációs munkák, árajánlatok és prezentációk elkészítésére a legmegfelelőbb. A beépített webkamera és a minőségi hangszóró együttese, tárgyalások lebonyolítására és kapcsolattartásra egyaránt kiszolgálja a felhasználót, amíg a kényelmesen kialakított klaviatúra a könnyed gépelést segíti elő.

Részletes tulajdonságainak a tesztje következik:

0 Tovább

A zömök HP 250 G1 notebook tesztje

A HP 250 G1 típusú notebook az üzleti élet sikereinek egyik alappillére lehet, a gyártó célközönségnek a vállalati szektort célozta meg és ebből a szempontból vizsgálva sikeresnek értékelem. A dizájn láthatóan nem volt fő szempont sokkal inkább a strapabíró és egyben kényelmes kialakítás. Nem kell szégyenkeznie tudás szempontjából sem, amire tervezték kiválóan megfelel azaz multimédiás tartalmak szerkesztésére, irodai szoftverek használatára és internetes böngészésre. Erős processzora és hosszú üzemideje alkalmassá teszi a hosszabb utazás alatti munkavégzésre a lemerülés félelme nélkül. Ajánlom azoknak akik nem egy játékgépet, hanem egy jó ár/érték arányú, könnyen hordozható és gyors reagálású hordozható számítógépet keresnek.

A következőkben bemutatom részletesebben a tulajdonságait, érthetően egy átlagos felhasználó szemével megközelítve.

0 Tovább

Notebook billentyűzet alapos tisztítása

Gondolom nem csak én találkoztam már azzal, hogy egy idősebb laptop billentyűzete koszos, poros és helyenként ragadnak a billentyűi. Amolyan segítségnyújtásnak szánom ezt a bejegyzést, megpróbálom bemutatni, hogy hogyan lehet alaposan kitisztítani egy notebook billentyűzetét (utolsó megoldás). Amennyiben ügyesek vagyunk egy 15.000 Ft-os megtakarítást érhetünk el.

Típusa válogatja, hogy milyen kialakítású a klaviatúra, de egyben megegyeznek, a billentyűk alá került koszt eltávolítani hagyományos megoldással szinte lehetetlen. Persze a felületi tisztításra alkalmazott, porszívós, áttörlős megoldás jó, de ez csak felszínes megoldást nyújt. A bemutatóban egy már általam sokszor bemutatott AUSUS K50IN típusú több mint 3 éves notebook fog szerepelni.

Mielőtt bárki nekilátna FONTOS!:

4 Tovább

Phablet teszt: Concorde SmartPhone 5000

A gyártónál tett látogatásomkor a fejlesztőkkel beszélgettem, amikor is kifejtettem a phablet (azaz az 5"-nál nagyobb mobil) szemben támasztott ellenérzéseimet. A vezető fejlesztő úgy gondolta nem áll neki szóban meggyőzni, inkább ad egy rövid teszt idejére egy újszériás dual SIM-es 5000-es okosmobilt, azzal a kitétellel, hogy használjam és csak utána mondjak véleményt. Az előzőekből kiindulva tehát vegyes érzésekkel álltam neki tesztelni az új jövevényt.

Az első óra után rájöttem, a rengeteg funkciót bemutatni nem lesz egyszerű. A tesztet a hossza miatt főpontokba szedtem, ezért mindenki a maga számára érdekes tartalmat könnyen megtalálhatja.

Kicsomagolás (a doboz tartalma):

0 Tovább

Az elegáns Concorde tab SLIM tablet tesztje

A korábban már felületesen bemutatott Concorde tab SLIM tabletet (ITT olvasható) a gyártó a részemre egy rövid teszt idejére biztosított egy tesztkészüléket. Az előzőekben kimaradt részeket ezért most vizsgálni tudtam aminek eredményét megosztom veletek. A száraz specifikációkat már bemutattam, most nézzük napi használat során mit nyújtott a készülék.

0 Tovább
«
123

Kütyü tesztek

blogavatar

Újdonságok, műszaki technikák bemutatása, tesztelése. Számítástechnika, laptop, notebook, tablet, szoftver, hardver egyszóval kütyük.

Utolsó kommentek