Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A tekintélykövetelő HP EliteBook Folio tesztje

Ultrabook kategórián belül a HP új terméke magasra emelte a lécet. Az EliteBook Folio ergonomikus és vékony kialakítása mellé erős hardveres tulajdonságokat kapott. A prémium anyaghasználat és a letisztult forma minőségi érzést kelt, igazi vezérgép. Tulajdonságai elnyerték a tetszésemet, az erős processzor, a biztonsági funkciók tárháza és a hihetetlen hosszú üzemidő mindenki számára előnyös lehet. Villámgyorsan reagál, több programot is futtathatunk egyszerre, ráadásul könnyű és kényelmesen kialakított. Az előző tesztben bemutatott notebookhoz hasonlóan a gyártó a vállalati szektort célozta meg és ehhez rengeteg biztonsági funkcióval látta el a készüléket, többek között ujjlenyomat olvasót és intelligenskártya-olvasót is megtalálunk az EliteBook-ban. A kialakítása és a belső tulajdonságai rengeteg alternatív felhasználási területre ad lehetőséget.

Részletesebb tesztje következik egy átlagos felhasználó szemével megközelítve:

0 Tovább

Meglestük a Concorde tab SLIM tabletet

Írhattam volna címnek azt is, hogy "kémkedtünk" de ez nem lenne igaz hiszen a Concorde műszaki vezetője mutatta meg nekem a Magyarországon hamarosan kapható teljesen új külső és belsővel rendelkező tabletet. A névvel nem vagyok kibékülve, de a kütyü magával ragadt. Sajnos mivel jelenleg összesen néhány darab van az országban a készülékből, így nem tudtam alaposan tesztelni, de az első benyomásaimat megosztom veletek.

0 Tovább

Kütyü tesztek

blogavatar

Újdonságok, műszaki technikák bemutatása, tesztelése. Számítástechnika, laptop, notebook, tablet, szoftver, hardver egyszóval kütyük.

Utolsó kommentek