Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Koobe s7 easy dual plus tablet teszt

A korábban bemutatott e-book olvasók mellé a gyártó egyik új táblagépét is elküldte tesztelésre, amelyet közel egy héten keresztül tudtam nyúzni. A külső ház megegyezik a Concorde Rokee készülékével, de a belseje teljesen más specifikációkkal rendelkezik. Az olcsóságnak néha ára van, a készülék 21.990 Ft-os áron kapható, de több kellemetlen jelenséggel is találkoztam a használat közben. Duplamagos kivitelű amely elegendő teljesítménnyel bír, de a grafikus teljesítménye gyengécske és a rendelkezésre álló memóriakészletet is keveselltem. Pozitív tulajdonságai között megemlítendő, hogy van és működik az OTG funkció amivel még a 3G webstick is kapcsolódni képes. 7"-os kijelzőmérete és tömzsi alkata nem éppen formabontó, de kényelmes megfogást biztosít.

A Koobe s7 easy DUAL plus tablet részletesebb tesztje következik:

0 Tovább

Viber a tökéletes kommunikációért

Egy korábbi bejegyzésben néhány alternatív megoldást mutattam be a telefonszámla csökkentése érdekében. A felsorolt között szerepelt a Viber nevű program amely a napokban fontos frissítésen esett át (melyre egyik kedves olvasónk Attila hívta fel a figyelmemet). Jelenleg még hivatalos információ nem található az új funkciókról, azért nagyjából a telepítést követően a program bemutatja a főbb változtatásokat.

Fontos újdonság, hogy tabletekre is elérhetővé vált a Viber, így a PC-s és mobilos platformokon kívül már ugyanazon fiókkal (telefonszámmal) táblagépről is tudunk telefonálni vagy rövid szöveges üzeneteket váltani, természetesen ingyenesen. A szinkronizáció az eszközök között még nem tökéletes, és jelenleg még több része angol, de a fejlesztőket ismerve, hamar javítják ezeket a részeket is.

1 Tovább

Kicsi a bors de erős: Concorde tab KRONOS teszt

Egy rövid tesztidőszakra megkaptam a Concorde legújabb 7"-os táblagépét, amelyben elsőként van beépített SIM kártya foglalat. Nagy előnyt jelent ez a mindennapi használat során, hiszen ezáltal az adatkapcsolat is könnyen, kompromisszumok nélkül elérhető. Telefonként is használható, már aki egy ekkora készülékkel szeretne telefonálni. Vaskos külseje erős belsőt takar, a négymagos processzor minden igény kiszolgál, akadás mentesen futtatni képes különböző applikációkat. A beépített GPS gyors helyzetmeghatározást tesz lehetővé, ezért navigálásra is kiválóan alkalmas. A kijelzője kicsit fakó, viszont jól árazott, tudás/érték szempontjából remek választás.

A tesztek alatt elnyerte tetszésem, nézzük részletesebben a tulajdonságait:

3 Tovább

Az elegáns Concorde tab SLIM tablet tesztje

A korábban már felületesen bemutatott Concorde tab SLIM tabletet (ITT olvasható) a gyártó a részemre egy rövid teszt idejére biztosított egy tesztkészüléket. Az előzőekben kimaradt részeket ezért most vizsgálni tudtam aminek eredményét megosztom veletek. A száraz specifikációkat már bemutattam, most nézzük napi használat során mit nyújtott a készülék.

0 Tovább

Concorde tab T10 tablet tesztje (videóteszttel)

Nem aprózták el a méreteit a Concorde jelenleg kapható legnagyobb táblagépének a T10-nek. 10.1 coll a kijelző mérete és a doboz tartalmaz még egy billentyűzetet amely vezeték nélkül bluetooth-on kommunikál a táblagéppel. Nézzük az általam megszokott külső, belső tesztet előnyöket és hátrányokat bemutatva.

1 Tovább
«
123

Kütyü tesztek

blogavatar

Újdonságok, műszaki technikák bemutatása, tesztelése. Számítástechnika, laptop, notebook, tablet, szoftver, hardver egyszóval kütyük.

Utolsó kommentek