Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az okostelefon mizéria

Az internetet és a boltokat elárasztják az okostelefonok tömkelege. Neves gyártók mellett rengeteg "kis" cég kínálja saját termékét tudásban majdnem azonos még is jóval olcsóbb kondícióban. A probléma ott kezdődik, hogy megfelelően választani kevesen tudnak, segítséget meg kevesen kérnek. Nem hibáztatok senkit, mivel az eladók és gyártók egyáltalán nem könnyítik meg a döntésünket, a specifikációk tengerében nem egyszerű kiválasztani az ár/éték szempontjából legmegfelelőbbet. Megpróbálom összeszedni azokat a támpontokat, amely segítségével a megfelelő kiválasztása lényegesen könnyebbé válik. Konkrét típusokat nem fogok írni, egyik gyártót sem szeretném előnyben részesíteni.

Fontos eldönteni, hogy a kisebb gyártók terméke jó-e vagy sem. Alapvetően a "noname" típusoktól mindenki fél, de ebben az iparágban ez nem feltétlenül ésszerű. Megnyugtatok mindenkit, egy "kisebb" márka hasonlóan kiváló választás lehet, mint egy nagy gyártó méregdrága terméke. Az ár kulcsfontosságú kérdés, mivel ha elfogadunk egy "névtelenebb" gyártó termékét, a pénztárcánk hálás lesz nekünk.

Legfontosabb kérdések ami alapján dönthetünk:

1 - Mennyit szánunk az új készülékünkre?

2 - Mire szeretnénk használni?

5 Tovább

Milyen Notebookot vegyünk?

A számítógép kiválasztása bonyolult. Döntésben közrejátszik az ár a minőség és a "tudás". Minden vásárló arra törekszik, hogy a vételre szánt pénzösszegből, a legjobb készülék legyen megvásárolva. Sajnos napjainkban egy árkategórián belül nagyon nagy szórás található a készülékek tudása szerint. Azzal is számolni kell, hogy hacsak nincs több százezer forintunk a kütyü beszerzésére, kompromisszumokat kell kötnünk az elvárásainkkal és a készülék tudásával kapcsolatban. Induljunk ki abból, hogy sikerült abba döntés hozni, miszerint notebook vétel fog történni. (Hordozható számítógépek összehasonlításáról írt cikkem itt érhető el).

Vásárlás előtt érdemes eldönteni, hogy mire akarjuk használni a készüléket és mekkora összeget tudunk rászánni. Nézzünk pár tényezőt, hogy könnyebb legyen a döntés.

8 Tovább

Kütyü tesztek

blogavatar

Újdonságok, műszaki technikák bemutatása, tesztelése. Számítástechnika, laptop, notebook, tablet, szoftver, hardver egyszóval kütyük.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek