A 2012 London Olimpia modernebb technikával tekinthető meg, mint eddig bármikor. Rengeteg kényelmi lehetőséget kínálnak a különböző megoldások.

Néhány lehetőséget mutatok be az olimpia élvezetének növeléséhez.

Idén először nézhető 3D-ben a londoni Olimpia. Budapest területén ingyenesen fogható (megfelelő antenna szükségeltetik), de vidéken is elérhető a szolgáltatók csomagjaiban. Az újfajta sugárzást csak arra alkalmas készülékkel rendelkezők élvezhetik. (kiegészítő cikk: http://www.origo.hu/techbazis/20120612-kabelteven-is-nezni-lehet-majd-a-3ds-olimpiat.html)

Sajnos ezeknek a készülékeknek még nagyon borsos az áruk, ezért csak kevés szerencsés használhatja ezt az új lehetőséget.

Szintén egy kényelmi megoldás, ami már sokkal több embert érinthet az okostelefon applikáció. Amennyiben rendelkezünk okostelefonnal az origo alkalmazásával, könnyen áttekinthetjük az olimpiával kapcsolatos híreket. Ha beállítjuk, jelez éremszerzés esetén. Listázza, hogy mikor milyen meccs megy, így amiben magyar érintett könnyebben megtalálhatjuk. Éremtáblán, nyomon követhetjük miből mennyi érmet szereztek az egyes országok. Élő közvetítés, videók és fotók is elvileg elérhetőek, sajnos nekem ezt nem sikerült behoznom. (http://www.origo.hu/techbazis/20120727-igy-kovetheti-az-olimpiat-teve-nelkul.html)

Végezetül nézzünk olyan lehetőséget, amelyben nem kütyüt kell vásárolnunk, hanem a szolgáltatóktól kapunk lehetőséget a kényelmesebb olimpia megtekintéséhez. Mivel nagyrészt napközben vannak a versenyek, így a dolgozók nagy hányada nem tudja megnézni a küzdelmeket.

A T-Home ajánlatában ingyenesen szerepel a visszanézhető olimpia (3 napig). Ahhoz, hogy ezt a szolgáltatást igénybe tudjuk venni, rendelkeznünk kell IPTV-vel. Sajnos így is szükségünk van egy kütyüre, de a szolgáltató ezért kevesebb bérleti költséget számol fel, mint egy 3D-s TV ára vagy egy okostelefon. Ennél a lehetőségnél új TV-re vagy mobiltelefonra nincs szükségünk, tehát kényelmi szempontból ez a legpraktikusabb. (http://www.t-home.hu/t-home_vilaga/sajtokapcsolatok/sajtokozlemenyek/sajtokozlemeny_20120723)

Egy kiegészítő cikk, amelyet az origo készített, összehasonlítja a szolgáltatókat, ár és szolgáltatás szempontjából: http://www.origo.hu/techbazis/20120726-igy-nezheti-csucsminosegben-az-olimpiat.html

A lehetőségek adottak, drukkoljunk a magyar sportolóknak, sok sikerült kívánok!

(A Telekom szolgáltatásairól írtam, mert ezt a szolgáltatót ismerem, rendelkezem)

Képek nagyban: http://sdrv.ms/QZ6b4m

Amennyiben tetszett a cikkem kérlek, oszd meg ismerőseiddel.

Tetszésed kinyilváníthatod egy like-al.


További érdekes cikkek:

Concorde tab 9.7 IPS teszt

Concorde tab 9.7 IPS teszt videók

Felhőszolgáltatások Windows és Android rendszerekhez.

Retrokütyük a XXI. században

Notebook, laptop élettartalom növelő lehetőségek

Androidos készülékre hasznos programok

Milyen Notebookot vegyünk?

Régi videók digitalizálása

Hordozható számítógépek összehasonlítása