Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Felhőszolgáltatások Windows és Android rendszerekhez.

Windows és Androidos rendszerekhez nincs olyan egységes felhőszolgáltatás, mint egy Apple termék esetében az iCould (az Windows és az Android közvetetten konkurálnak így ilyen egységes rendszer a közeljövőben nem valószínű, hogy létrejön).

A következő összehasonlítás a legismertebb felhőszolgáltatásokat ismereti (Windows és Android), amelyek hasonlóan segítségünkre lehetnek, mint az Apple iCould szolgáltatása.

Bevezetés:

Mi az a felhőszolgáltatás?

Olyan internetes tárhely, ahol különböző adatokat lehet tárolni (képek, videók, dokumentumok, fájlok stb.). Ezek az adatok nem a saját eszközünkön foglalják a helyet, hanem az internetre feltöltve egy biztonságos szerverterembe tárolódnak. Az adatokat megnézni vagy letölteni bárhonnan le lehet (felhasználónév, jelszó megadásával), ahol internet kapcsolat lehetséges (és persze valamilyen böngészőt vagy applikációt futtatni tudó készülék).

Miért érdemes az interneten tárolni az adatokat?

A felhőszolgáltatást azért érdemes igénybe venni, mivel biztonságosabb és mobilisebb, mint egy hagyományos tárolás. Biztonságosabb, hiszen ha az adatokat tároló eszköz megrongálódik, ellopják vagy valamilyen olyan behatás éri, ami miatt nem lehet róla tovább olvasni a féltett családi képek és videókat vagy a fontos üzleti fájlokat akkor ezek végérvényesen elvesztek. Mobilisebb, mert az adatokhoz bárhonnan hozzáférhetünk, nem kell külön tároló, hogy egy másik eszközön a kívánt tartalmat megjelenítsük, nem vesztünk időt az adatok kimentésével.

1 Tovább

Concorde tab 9.7 IPS teszt videók

A Concorde tab 9.7 IPS-ről készített tesztírásnál megjelöltem, hogy várható róla teszt videó is (részletes teszt: http://gadgets.postr.hu/concorde-tab-97-ips-teszt).

Amennyiben tetszett a cikkem kérlek, oszd meg ismerőseiddel.

Tetszésed kinyilváníthatod egy like-al.


További érdekes cikkek:

Concorde tab 9.7 IPS teszt

Felhőszolgáltatások Windows és Android rendszerekhez.

Retrokütyük a XXI. században

Notebook, laptop élettartalom növelő lehetőségek


0 Tovább

Concorde tab 9.7 IPS teszt

Olcsó tablet, avagy nem minden a márka. Bemutatkozik a Concorde tab 9.7 IPS tablet.

Körülbelül május közepétől használom a készüléket, amelyet elég jól sikerült kiismernem. Leírásom egy átlag felhasználónak jelenthet segítséget a döntésbe, hogy azonos árkategóriában a Concorde terméke a megfelelő választás vagy sem. Aki épen egy ilyen készülék vásárlása előtt áll, jól gondolja át mire szeretné használni, hogy utána csalódás ne érje ha esetleg nem olyan, mint amire számított.

Első ránézésre:

A tablet egy mágnes csatos dobozban érkezik, kinyitva felül a kütyü alatta a tartozékok. Első kibontást követően érdemes ellenőrizni, hogy a készüléken a "szállítási fólia" rajta legyen (nem összekeverendő a védő fóliával, ez sokkal vastagabb), sérülés egyéb, a normálistól eltérő ne látszódjon rajta. A tartozékok mind csomagolva vannak. Maga a szállítási fóliát érdemes eltávolítani mert néhány esetben a fólia túlfeszítve lehet, ami következtében a kijelző nem pontosan érzékelheti a bevitelt (a fólia eltávolításának kihagyása nem árt a készüléknek).

Első kézbevétel:

Concorde 9.7 IPS felülrőlA kütyü meglehetősen nagynak hat (9,7 "), ezt a súlyában is érezhető (620 g), de legalább nem túl vastag. A méreteit tekintve 242x188x9,7 (szélesség, magasság, vastagság [mm]). Jól összerakott készülék, nincs nyikorgás, az élek szépen lekerekítettek akárcsak a sarkok (itt némi öntésnyom észrevehető). A kijelzőt körbevevő fekete keret talán kicsit vastagabb a megszokottnál, de nem zavaró (itt van elrejtve az előlapi kamera, de erről majd később).

1 Tovább

Kütyü tesztek

blogavatar

Újdonságok, műszaki technikák bemutatása, tesztelése. Számítástechnika, laptop, notebook, tablet, szoftver, hardver egyszóval kütyük.

Utolsó kommentek