Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Samsung WB150F teszt kompakt fényképezőgép

A következő tesztet új szerzeményemről, egy Samsung WB150F kompakt fényképezőgépről készítem. Az eddig megszokott módon, nem egy specifikációkkal teletűzdelt értékelés lesz olvasható, hanem egy átlagos felhasználónak jól érthető elemzés kerül publikálásra. A választásom azért esett a Samsungnak erre a már újnak nem mondható kütyüjére, mivel ár/érték arányban és tudás szempontjából a legjobbnak tűnt. Ezek a gépek (ebben az árkategóriában) nem profik, így mindig ott a lehetőség, hogy a választás rossznak bizonyul, a cikk végén kiderül megérte-e.

0 Tovább

Concorde tab Novum teszt

Hosszabb kihagyást követően, a Concorde legújabb termékét a NOVUM tesztjét szeretném bemutatni. Az új tab 2012.11.21-én kerül forgalmazásba, ezért "csak" egy tesztkészüléket kaptam. A tesztdarab megegyezik a majd forgalomba kerülő tabbal (külső, belső, hardver, szoftver), de ezen még a felségjelzések (logó, szériaszám, stb.) nincsenek feltüntetve, és a doboza sem a végleges. Az ára már ismert, meglepően alacsony (a tudásához képest) 65.000 Ft-ba fog kerülni. Ezért az összegért kapunk egy jól működő, kiváló supportal rendelkező tabot, egy szinkron és OTG kábellel és egy hálózati töltőt. Az ajándék billentyűzetes tokot elhagyták, de így legalább olcsóbb a készülék.

0 Tovább

Concorde tab 9.7 IPS PLUS teszt videó

A korábbi cikkemben bemutattam a Concorde 9.7 IPS PLUS tabletet.

Írtam, hogy tesztvideót is készítek, néhány alap funkcióról, teljesítményről, kinézetről, tartozékokról.

Amennyiben tetszett a cikkem kérlek, oszd meg ismerőseiddel.

Tetszésed kinyilváníthatod egy like-al.


További érdekes cikkek:

Concorde tab 9.7 IPS teszt

Concorde tab 9.7 IPS teszt videók

Felhőszolgáltatások Windows és Android rendszerekhez.

Retrokütyük a XXI. században

Notebook, laptop élettartalom növelő lehetőségek

Androidos készülékre hasznos programok

Milyen Notebookot vegyünk?

Régi videók digitalizálása

Hordozható számítógépek összehasonlítása

2012 Olimpiához kütyük

0 Tovább

Concorde tab 9.7 IPS PLUS teszt

Egy korábbi cikkemben írtam a 9.7 IPS-ről, már akkor várható volt, hogy rövid időn belül megjelenik a 9.7 IPS PLUS. A Concorde jóvoltából 900 darab frissen érkezett tablet közül választhattam egy tesztkészüléket (a 88. legyártott darabot sikerült kiválasztanom). A kistestvér nevétől egy szimpla PLUS szó választja el, de a kijelzőn és a méreteken kívül sokban nem hasonlítanak.

A PLUS megkapott minden olyan hardveres támogatást, amivel konkurenciát jelenthet a nagyobb gyártók méregdrága tabletjeihez (jó esélyekkel indul a netbook-ok ellen is). Változtatások alatt értendő az új dizájn, a nagyobb háttértár (16 GB), az új processzor (RockChip RK 3066 Dual Core 1.6 GHz), az új grafikus vezérlő (Mali400-MP4), bluetooth beépítése, kamerák módosítása és új Li-Ion akkumulátor (7200 mAh). Ezekkel a "tuningokkal" már az Asus termékével versenyez tudásban, de árban fele annyiba se kerül.

0 Tovább

Felhívás!

Amennyiben találkoztál már olyan kütyüvel, ami nem működött megfelelően, érdekes hibákat produkált vagy valamilyen kirívó élményed volt vele kapcsolatban, írd meg egy rövid posztban és küld el a kutyutesztek@gmail.com e-mail címre. Azok jelentkezését is várom, akik valamilyen új készüléket kaptak esetleg teszteltek és ezt meg szeretnék osztani az olvasókkal.

Lehetőség szerint minden e-mailt elolvasok és válaszolok, de ez pár napot igénybe vehet, ezért kis türelmet kérek.

Ha a posztot beküldöd és érdekes, egy gyors ellenőrzés után kihelyezem a blogra (az író kérésének megfelelő névvel).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 Tovább

Kütyü tesztek

blogavatar

Újdonságok, műszaki technikák bemutatása, tesztelése. Számítástechnika, laptop, notebook, tablet, szoftver, hardver egyszóval kütyük.

Utolsó kommentek