Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Concorde tab Novum teszt

Hosszabb kihagyást követően, a Concorde legújabb termékét a NOVUM tesztjét szeretném bemutatni. Az új tab 2012.11.21-én kerül forgalmazásba, ezért "csak" egy tesztkészüléket kaptam. A tesztdarab megegyezik a majd forgalomba kerülő tabbal (külső, belső, hardver, szoftver), de ezen még a felségjelzések (logó, szériaszám, stb.) nincsenek feltüntetve, és a doboza sem a végleges. Az ára már ismert, meglepően alacsony (a tudásához képest) 65.000 Ft-ba fog kerülni. Ezért az összegért kapunk egy jól működő, kiváló supportal rendelkező tabot, egy szinkron és OTG kábellel és egy hálózati töltőt. Az ajándék billentyűzetes tokot elhagyták, de így legalább olcsóbb a készülék.

0 Tovább

Concorde tab 9.7 IPS PLUS teszt videó

A korábbi cikkemben bemutattam a Concorde 9.7 IPS PLUS tabletet.

Írtam, hogy tesztvideót is készítek, néhány alap funkcióról, teljesítményről, kinézetről, tartozékokról.

Amennyiben tetszett a cikkem kérlek, oszd meg ismerőseiddel.

Tetszésed kinyilváníthatod egy like-al.


További érdekes cikkek:

Concorde tab 9.7 IPS teszt

Concorde tab 9.7 IPS teszt videók

Felhőszolgáltatások Windows és Android rendszerekhez.

Retrokütyük a XXI. században

Notebook, laptop élettartalom növelő lehetőségek

Androidos készülékre hasznos programok

Milyen Notebookot vegyünk?

Régi videók digitalizálása

Hordozható számítógépek összehasonlítása

2012 Olimpiához kütyük

0 Tovább

Concorde tab 9.7 IPS PLUS teszt

Egy korábbi cikkemben írtam a 9.7 IPS-ről, már akkor várható volt, hogy rövid időn belül megjelenik a 9.7 IPS PLUS. A Concorde jóvoltából 900 darab frissen érkezett tablet közül választhattam egy tesztkészüléket (a 88. legyártott darabot sikerült kiválasztanom). A kistestvér nevétől egy szimpla PLUS szó választja el, de a kijelzőn és a méreteken kívül sokban nem hasonlítanak.

A PLUS megkapott minden olyan hardveres támogatást, amivel konkurenciát jelenthet a nagyobb gyártók méregdrága tabletjeihez (jó esélyekkel indul a netbook-ok ellen is). Változtatások alatt értendő az új dizájn, a nagyobb háttértár (16 GB), az új processzor (RockChip RK 3066 Dual Core 1.6 GHz), az új grafikus vezérlő (Mali400-MP4), bluetooth beépítése, kamerák módosítása és új Li-Ion akkumulátor (7200 mAh). Ezekkel a "tuningokkal" már az Asus termékével versenyez tudásban, de árban fele annyiba se kerül.

0 Tovább

Androidos készülékre hasznos programok

Aki még csak most ismerkedik új Androidos készülékével gondban lehet, milyen programokra van szüksége. Sokszor még a régóta Android rendszert használóknak is fejtörést okoz az alap programok összeszedése.

Összeszedtem néhány véleményem szerint elengedhetetlen Androidos applikációt, amelyekkel megkönnyíthetjük mindennapos életünket.

0 Tovább

Felhőszolgáltatások Windows és Android rendszerekhez.

Windows és Androidos rendszerekhez nincs olyan egységes felhőszolgáltatás, mint egy Apple termék esetében az iCould (az Windows és az Android közvetetten konkurálnak így ilyen egységes rendszer a közeljövőben nem valószínű, hogy létrejön).

A következő összehasonlítás a legismertebb felhőszolgáltatásokat ismereti (Windows és Android), amelyek hasonlóan segítségünkre lehetnek, mint az Apple iCould szolgáltatása.

Bevezetés:

Mi az a felhőszolgáltatás?

Olyan internetes tárhely, ahol különböző adatokat lehet tárolni (képek, videók, dokumentumok, fájlok stb.). Ezek az adatok nem a saját eszközünkön foglalják a helyet, hanem az internetre feltöltve egy biztonságos szerverterembe tárolódnak. Az adatokat megnézni vagy letölteni bárhonnan le lehet (felhasználónév, jelszó megadásával), ahol internet kapcsolat lehetséges (és persze valamilyen böngészőt vagy applikációt futtatni tudó készülék).

Miért érdemes az interneten tárolni az adatokat?

A felhőszolgáltatást azért érdemes igénybe venni, mivel biztonságosabb és mobilisebb, mint egy hagyományos tárolás. Biztonságosabb, hiszen ha az adatokat tároló eszköz megrongálódik, ellopják vagy valamilyen olyan behatás éri, ami miatt nem lehet róla tovább olvasni a féltett családi képek és videókat vagy a fontos üzleti fájlokat akkor ezek végérvényesen elvesztek. Mobilisebb, mert az adatokhoz bárhonnan hozzáférhetünk, nem kell külön tároló, hogy egy másik eszközön a kívánt tartalmat megjelenítsük, nem vesztünk időt az adatok kimentésével.

1 Tovább

Kütyü tesztek

blogavatar

Újdonságok, műszaki technikák bemutatása, tesztelése. Számítástechnika, laptop, notebook, tablet, szoftver, hardver egyszóval kütyük.

Utolsó kommentek